

фуршет
Найдемократичніший з видів ресторанного обслуговування та ідеальне рішення для забезпечення комфортного прийому великої кількості гостей в неформальній обстановці. Заздалегідь сервіровані фуршетні столи налаштовують на невимушену атмосферу, в якої гості, прогулюючись залою, самостійно обирають закуски та напої. Організація фуршету передбачає підтримку сервірованих столів в охайному вигляді під час всього заходу, за необхідності фуршет обслуговують офіціанти, що розносять напої.
Фуршети зазвичай замовляють на проведення презентацій, модних показів, відкриття виставок, корпоративних і приватних подій.
•стандарт
Холодні закуски
Десерт
Напої
Вихід на персону 500г.
Посуд і аксесуари
Ресторанний текстиль
Сервіровка
Видача страв
••премиум
Холодні закуски
Гарячі закуски
Десерт
Напої
Вихід на персону 650г.
Посуд і аксесуари
Ресторанний текстиль
Сервіровка
Видача страв
•••vip
Холодні закуски
Гарячі закуски
Десерт
Напої
Вихід на персону 650г.
Посуд і аксесуари
Ресторанний текстиль
Сервіровка
Видача страв