
КАВА-БРЕЙК

Це діловий формат перерви, якій влаштовують між робочими процесами, під час семінарів, тренінгів, конференцій і бізнес-зустрічей, щоб учасники трішки розслабилися, могли обмінятися думками, поспілкувалися в більш неформальній обстановці та поласувати легкими закусками, свіжою випічкою, ароматною кавою та чаєм. Зазвичай кава-брейки проводять або в окремій кімнаті, або відокремлюють місце безпосередньо в конференц-залі.
Сервірування невеликих столиків робиться за принципом фуршету. Під час кава-брейку використовують кавоварки та термопоти для кип'ятіння. Тривалість кавової паузи приблизно 30-40 хвилин.
sweet
- Випічка
- Десерт
- Холодні напої
- Гарячі напої
Вихід на персону 150г. и 300мл.
- Посуд і аксесуари
- Ресторанний текстиль
- Сервіровка
- Видача страв
mix
- Випічка
- Холодні закуски
- Десерт
- Холодні напої
- Гарячі напої
Вихід на персону 260г. и 300мл.
- Посуд і аксесуари
- Ресторанний текстиль
- Сервіровка
- Видача страв
full
- Випічка
- Холодні закуски
- Десерт
- Холодні напої
- Гарячі напої
Вихід на персону 280г. и 500мл.
- Посуд і аксесуари
- Ресторанний текстиль
- Сервіровка
- Видача страв