

кава-брейк
Це діловий формат перерви, якій влаштовують між робочими процесами, під час семінарів, тренінгів, конференцій і бізнес-зустрічей, щоб учасники трішки розслабилися, могли обмінятися думками, поспілкувалися в більш неформальній обстановці та поласувати легкими закусками, свіжою випічкою, ароматною кавою та чаєм. Зазвичай кава-брейкі проводять або в окремій кімнаті, або відокремлюють місце безпосередньо в конференц-залі.
Сервірування невеликих столиків робиться за принципом фуршету. Під час кава-брейку використовують кавоварки та термопоти для кип'ятіння. Тривалість кавової паузи приблизно 30-40 хвилин.
•Sweet
випічка
Десерт
холодні напої
горячі напої
Вихід на персону 150г. и 300мл.
Посуд і аксесуари
Ресторанний текстиль
Сервіровка
Видача страв
••Mix
випічка
холодні закуски
Десерт
холодні напої
горячі напої
Вихід на персону 260г. и 300мл.
Посуд і аксесуари
Ресторанний текстиль
Сервіровка
Видача страв
•••Full
випічка
холодні закуски
Десерт
холодні напої
горячі напої
Вихід на персону 280г. и 500мл.
Посуд і аксесуари
Ресторанний текстиль
Сервіровка
Видача страв