+38 (097) 367-4-111 admin@rich-catering.dp.ua

кава-брейк

Це діловий формат перерви, якій влаштовують між робочими процесами, під час семінарів, тренінгів, конференцій і бізнес-зустрічей, щоб учасники трішки розслабилися, могли обмінятися думками, поспілкувалися в більш неформальній обстановці та поласувати легкими закусками, свіжою випічкою, ароматною кавою та чаєм. Зазвичай кава-брейкі проводять або в окремій кімнаті, або відокремлюють місце безпосередньо в конференц-залі.

Сервірування невеликих столиків робиться за принципом фуршету. Під час кава-брейку використовують кавоварки та термопоти для кип'ятіння. Тривалість кавової паузи приблизно 30-40 хвилин.

Sweet

випічка

Десерт

холодні напої

горячі напої

Вихід на персону 150г. и 300мл.

Посуд і аксесуари

Ресторанний текстиль

Сервіровка

Видача страв

••Mix

випічка

холодні закуски

Десерт

холодні напої

горячі напої

Вихід на персону 260г. и 300мл.

Посуд і аксесуари

Ресторанний текстиль

Сервіровка

Видача страв

•••Full

випічка

холодні закуски

Десерт

холодні напої

горячі напої

Вихід на персону 280г. и 500мл.

Посуд і аксесуари

Ресторанний текстиль

Сервіровка

Видача страв