

банкет
Бенкет – це найурочистіший і найдорожчий вид виїзного ресторанного обслуговування, тому потребує найвідповідальнішого підходу до втілення. Гостей на банкеті саджають за гарно декоровані та сервіровані столи, а блюда і напої обов'язково подають офіціанти. Відрізняється цей формат від усіх інших великим асортиментом блюд і напоїв, що подаються в кілька змін, тому це треба обов'язково враховувати в плануванні, як і те, що сама подія зазвичай триває декілька годин.
Оформлення зали залежить від тематики банкету, столи розставляють в порядку, що прописані в регламенті. Також передбачається розважальна програма та план проведення свята.
•стандарт
Холодні закуски
салати
горячі закуски
основна страва
гарнір
Вихід на персону 1400г.
Посуд і аксесуари
Ресторанний текстиль
Сервіровка
Видача страв
••премиум
Холодні закуски
салати
горячі закуски
основна страва
гарнір
Вихід на персону 1400г.
Посуд і аксесуари
Ресторанний текстиль
Сервіровка
Видача страв
•••vip
Холодні закуски
салати
горячі закуски
основна страва
гарнір
Вихід на персону 1400г.
Посуд і аксесуари
Ресторанний текстиль
Сервіровка
Видача страв